OPENING UITGESTELD I.V.M. COVID-19

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) moeten wij u HELAAS mededelen dat DE GRAND OPENING VAN 28 MAART A.S. uitgesteld wordt.
De Huyser E-bike wordt op 22 AUGUSTUS 2020 verloot. lees hier meer over onze actie.
Onze winkel is WEL geopend.

U kunt zich in de loop van de week inschrijven via onze website.

Maatregelen enfietsen I.V.M. Coronavirus

In deze onzekere tijden begrijpen wij dat u wellicht aarzelt om onze winkel te bezoeken en/of naar onze werkplaats te komen. Uiteraard hebben we in onze winkel strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne en leven wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid na. Wij zijn ons bewust van de situatie en nemen voorzorgsmaatregelen zoals landelijk van kracht. Dat betekent bijvoorbeeld dat we onze handen vaker wassen en met extra handschoenen werken.

 

WINKEL EN WERKPLAATS

Onze winkel en werkplaats is geopend fysiek bezoek is mogelijk. We hebben onze processen zoveel mogelijk aangepast aan een contactloze manier van werken. Dit natuurlijk voor u én onze gezondheid.

  1.     Onze deuren staan de hele dag voor u open.
  2.     Wij werken met handschoenen
  3.     We vertellen graag alles over onze fietsen maar we doen dat op 1,5 meter afstand (twee armlengtes)

Alternatieven voor fysiek bezoek

  1. In heel veel gevallen kunnen we uw fiets bij u thuis ophalen en terugbrengen. Vraag naar de mogelijkheden en overleg met onze medewerkers.
  2. Afspraken zijn online (info@enfietsen) te maken, dan wel telefonisch 085-2500528
  3. We lichten werkzaamheden telefonisch toe of kunnen u mailen over de voortgang – ook als u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent.

 Afspraak maken


Accepteren

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren.