Zakelijke lease aanvraag voor een lease fietsplan

Leuk dat u als bedrijf het proces wilt starten om binnen uw bedrijf een lease fietsplan aan te kunnen bieden. De eerste stap is een vrijblijvende kredietcheck. U zit nog nergens aan vast, dit zorgt er alleen voor dat u eventueel sneller zou kunnen starten als u definitief door wilt gaan. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang u het concept contracten. Binnen vier tot vijf werkdagen ontvangen wij vervolgens een reactie vanuit de leasemaatschappij en ontvangt u van ons de contracten op naam. Na ontvangst kun u de volgende dag starten met het lease fietsplan.

De zakelijke lease aanvraag wordt uitgevoerd door meerdere lease maatschappijen en derhalve met hen gedeeld. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Indien uw bedrijf onder een Holding en/of groep valt, vul dan de hoogst geplaatste BV in

Vul hier de naam in van de persoon die geregistreerd staat als tekenbevoegd bij de Kamer van Koophandel. Indien deze persoon niet tekenbevoegd is zijn wij wettelijk verplicht het contract ongeldig te verklaren.

Een schatting van het totale aantal fietsen dat u verwacht voor uw bedrijf. Onze ervaring leert dat minimaal 15% van het aantal werknemers een leasefiets neemt zodra deze wordt aangeboden door de werkgever. (Dit is puur indicatief om een kredietcheck op uit te voeren)

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.