HOE KAN IK EEN PRODUCT TERUGSTUREN?

In het geval een bestelling niet aan uw wensen voldoet kunt u de bestelling uiteraard terugsturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of info@enfietsen.nl.

Bij uw bestelling is een retourformulier mee geleverd. Deze dient u samen met de factuur mee te sturen naar het adres zoals deze vermeld staat op het retourformulier. U kunt uw retournering afleveren bij een pakketdienst naar keuze. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Nadat we uw retournering in goede orde hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug gestort. U kunt het pakket retournering naar: enfietsen, Houtsmastraat 153, 7002KD Doetinchem

 

HOE KAN IK EEN FIETS TERUGSTUREN?

Een fiets retour sturen gaat niet via de standaard postbode of pakketbezorger.
Wij adviseren u ook om van te voren telefonisch of via de contactpagina en/of info@enfietsen.nl contact met ons op te nemen. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op voor meer informatie.


WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET TERUG STUREN VAN EEN FIETS

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De kosten hiervoor bedragen €60,00 en worden met dezelfde vervoerder als bij levering terug gestuurd.
De genoemde transportkosten worden verrekend bij terugbetaling

Voor meer informatie over Herroepingsrecht verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Mocht u het Herroepingsformulier willen gebruiken  dan kunt u deze hier downloaden   formulier voor herroeping.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.