De leasefiets is aantrekkelijker dan ooit

Enfietsen private lease

Op de fiets naar uw werk, de natuur of de stad in? Het liefste doe je dat op de droomfiets naar keuze. Want u weet hoe goed fietsen is voor uw gezondheid en u omgeving. Maar wat meer zorgen geeft, is het onderhouden van je fiets of vervelender, diefstal van uw droomfiets. Heeft u lease via enfietsen niet getreurd, alles is inbegrepen: onderhoud, casco verzekering met pechhulp onderweg en vervangend vervoer tijdens onderhoud. En dat alles voor een vast maand bedrag.

Wat zijn de voordelen van leasen

  • Overzichtelijk maandbedrag

Een overzichtelijk maandelijks leasebedrag zonder verrassingen.

  • Geen aanschafkosten

Super efficiënt en onbezorgd fietsen op de allernieuwste fietsen zónder hoge aanschafkosten.

  • Pechhulp in de hele EU

Mocht het nodig zijn, dan krijgt u ook pechhulp in de hele EU.

  • Uitgebreid servicepakket

Bij de leasefiets krijgt u ook een zeer uitgebreid servicepakket.

Hoe werkt private lease?

Zoek uw fiets

Kies uw droomfiets uit op de website of laat u adviseren in onze winkel.

Doe de aanvraag

Zodra u de perfecte droomfiets heeft gekozen vult u de lease aanvraag in. Dit kan online of in de winkel.

Beoordeling

De aanvraag wordt beoordeeld. Geen BKR-registratie er wordt gekeken naar u betaalgedrag. Binnen twee werkdagen wordt u gebeld.

Contract

Na een positieve beoordeling ontvangt u zo spoedig mogelijk de contractstukken. Deze kunt u schriftelijk als digitaal ondertekenen retourneren.

Opstappen

Na ontvangst van de ondertekende contractstukken maken wij uw fiets rijklaar en nemen we contact op over het afhalen of bezorgen van uw fiets. 

Persoonlijk advies?

Meer info of persoonlijk advies? Wij helpen u graag: info@enfietsen.nl, 0852500528 of ga naar onze contactpagina. Of kom langs in onze winkel

Deze fietsen kunt u leasen

Bezoek onze winkel

Houtsmastraat 153
7002 KD Doetinchem

Openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Waarom een fiets leasen bij enfietsen

Persoonlijk advies

Een fiets leasen bij enfietsen is heel eenvoudig. Wij begeleiden u van A tot Z.
Komt u bij ons in de winkel dan adviseren wij u welke fiets en welke maat het beste bij u past.

Een groot assortiment fietsen

Via Lease enfietsen kunt elke type fiets leasen! Staat de fiets niet op onze site of in onze winkel? Dan kijken wij of we deze kunnen opnemen in ons assortiment. Elke fietskeuze is dus mogelijk!

Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Reparaties en onderhoud aan de fiets worden zorgvuldig uitgevoerd in onze eigen werkplaats.   

All-inclusive service- en onderhoudspakket

  • Alle onderhoud en reperaties zijn inbegrepen.

Alle onderhoud en reperaties zoals bijvoorbeeld een lekke band of een ketting eraf zijn inbegrepen.

  • Schade en diefstal zijn verzekerd*

Na diefstal kunt een nieuw contract afsluiten en schade wordt door ons gerepareerd.

  • U en uw fiets worden opgehaald binnen heel Europa.

Als het nodig is, houdt dit servicepakket zelfs in dat u en uw fiets worden opgehaald binnen heel Europa.

*Bij diefstal geldt geen eigen risico. Kunt u niet alle originele of geregistreerde sleutels overhandigen, dan moet u de kosten voor diefstal van de fiets zelf betalen. Schade als gevolg van slecht gebruik wordt geheel in rekening gebracht bij de leaserijder.

Veelgestelde vragen

Is een leasefiets een financiering?
Nee, een leasefiets is geen financieringsvorm. Wij bieden operationele fullservice lease! Of beter gezegd: u betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor de rest: onderhoud, reparaties en meerdere verzekeringen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Voor wie is private lease?
Private lease is er voor privépersonen die graag zorgeloos een fiets in hun bezit willen hebben zonder de lasten van een hoge aanschafwaarde en onderhoudskosten. Maar ook als zzp’er en via u werkgever kunt u een leaseovereenkomst afsluiten. Dit kan zelfs fiscale voordelen hebben
Zit er een aanbetaling in het leasetarief?
er is geen aanbetaling in het leasetarief. Het is wel mogelijk om alvast maximaal 25% van de catalogusprijs aan te betalen. Hiermee verlaagt u het leasetarief. Houd er wel rekening mee dat u die aanbetaling niet terugkrijgt bij opzegging of ontbinding van de leaseovereenkomst of bij diefstal van de fiets.
Wat kan ik doen bij schade aan mijn e-bike?
Meld de schade bij ons aan en maak een afspraak voor de reparatie. Mocht de schade niet gedekt worden door de verzekering vanwege nalatigheid of vandalisme, dan valt deze onder het eigen risico. Als dat het geval is, informeren wij u daar vooraf over. Het eigen risico bij nalatigheid of vandalisme bedraagt € 35,-.
Hoe zit het als ik pech onderweg krijg?
Pech onderweg? Met de 24-uurs pechhulp kunt u snel weer verder. In binnen- en buitenland. Een kwestie van bellen en wij regelen de rest. Elke leasefiets krijgt een servicepas met servicenummer die u kunt bellen als u bijvoorbeeld een lekke band heeft of accuproblemen.
Wat kan ik doen bij diefstal van mij e-bike?
Meld de diefstal bij de politie en zorg ervoor dat u een proces-verbaal ontvangt. Vul de betreffende delen van het schadeformulier in Lever de twee originele fiets- en accusleutels waarbij de serienummers goed zichtbaar zijn in. De Leasemaatschappij zal de diefstal verder met u afhandelen. Voor diefstal geldt geen eigen risico.
Is onderhoud inbegrepen?
Bij een 3-jarig leasecontract zijn alle onderhoudskosten en reparaties inbegrepen. De onderhoudsbeurten bent u verplicht te laten uitvoeren. Hiervoor betaald u niets extra’s. U wordt voor de beurten opgeroepen via het mailadres of telefonische. De onderhoudsbeurten worden door enfietsen uitgevoerd. Uiteraard vallen ook ongeplande reparaties, ook als deze in het buitenland uitgevoerd moeten worden, binnen uw leasebedrag.
Hoe is onderhoud geregeld?
Als het tijd is voor de servicebeurten, ontvangt u vanzelf een oproep per mail of telefoon.
Hoe zit het met reparatie in het buitenland?
Noodzakelijk uitgevoerde reparaties in het buitenland worden vergoed binnen de lease overeenkomst U voldoet zelf de buitenlandse rekening. Vergeet niet om een gespecificeerde bon te vragen met heldere omschrijving van de werkzaamheden Deze bon dient u bij terugkomst in Nederland in bij de leasedealer. Deze zal de kosten aan u vergoeden. Geplande onderhoudsbeurten mogen niet in het buitenland uitgevoerd worden.
Mag ik zelf een band plakken?
Ja, dat mag, maar daarbij is het niet toegestaan om het wiel van de fiets te verwijderen. Dit om mogelijke onbedoelde schade aan of storingen te voorkomen. Het is uiteraard niet nodig om de band zelf te plakken uit te voeren omdat reparaties in het leasecontract zijn inbegrepen.
Ben ik verzekerd?
Het full operational leasecontract is inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. U bent dus uitgebreid verzekerd tegen diefstal, schade en 24-uurs pechhulp. U heeft een cascoverzekering met werelddekking en een laag eigen risico. Aanvullende verzekering Ongevallen Opzittende is ook inbegrepen. Voor elk type fiets bieden wij een passende verzekering. Voor high-speed fietsen sluiten wij een extra WA-verzekering en verhaalsrechtbijstand af.
Is het toegestaan zelf accessoires te monteren?
U kunt de fiets voorzien van extra accessoires. De accessoires moeten gemonteerd en verwijderd kunnen worden zonder dat schade aan de fiets ontstaat. Vóór inlevering van de fiets moeten de accessoires verwijderd worden. Eventuele kosten voor verwijdering van de accessoires zijn voor uw eigen rekening.
Wat is het verschil met zakelijke lease?
Bij het zakelijk leasen van een fiets betaalt uw werkgever het maandelijkse leasebedrag en betaal u als werknemer alleen de bijtelling van 7%. De werkgever is contracthouder. Goed om te weten is wel dat een werknemer met een leasefiets voor de kilometers op de fiets geen belastingvrije reiskostenvergoeding ontvangt. In België geldt er geen bijtelling/ Voordeel Alle Aard (VAA) voor salaris/bedrijfsfietsen.
Wat moet ik doen als mijn contract afloopt?
Laat de leasemaatschappij op tijd weten wat u wilt doen met je leasecontract, u ontvangt hierover een mail. Doet u dit niet, dan wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd. Verwijder alle door u zelf aangebrachte accessoires als u uw leasefiets gaat inleveren. Lever – op de einddatum van het contract - de fiets in bij ons in. Vergeet niet beide originele fietssleutels in te leveren inclusief de accusleutel. Wij beoordelen de staat van de fiets en handelt de inname verder af.
Vragen voor enfietsen

Heeft u een andere vraag? laat het ons weten

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.