Lease een fiets

Voor een relatief laag bedrag per maand fiets u op een gloednieuwe fiets. Het leasen van een fiets was nog nooit zo populair.

De nieuwe, aantrekkelijke fietsregeling vanaf januari 2020 maakt alles een stuk eenvoudiger. Lease enfietsen heeft zich gespecialiseerd in alles wat met de leasefiets te maken heeft. Op deze site leest u hoe wij u als werkgever of als werknemer kunnen helpen.

De voordelen van een leasefiets

De leaseauto krijgt gezelschap van de leasefiets. U heeft geen dure aanschafkosten en elke fiets is mogelijk. Van stadsfiets tot e-bike en van bakfiets tot speed-pedelec.

Sinds 1 januari 2020 is het leasen van een fiets van de zaak ook nog eens aantrekkelijker geworden. Met een bijtelling van 7% mag u de leasefiets namelijk ook gewoon privé gebruiken.

In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor iedereen interessant. Want ook al rijdt u in een leaseauto, een leasefiets kan daar prima mee gecombineerd worden.

OV van uw werkgever? Ook dan is de fiets van de zaak een mogelijkheid. Bijvoorbeeld om naar het station te fietsen. Wilt u de fiets alleen in het weekend gebruiken? Ook geen probleem!

De fiets als meest duurzame vervoersmiddel zorgt ook nog eens voor de dagelijkse beweging waardoor je fitter en vrolijker op je werk komt. Natuurlijk zijn service en onderhoud inbegrepen bij het contract. Aan het eind van de leasetijd kunt u de fiets overnemen voor de restwaarde, of met hetzelfde gemak een nieuwe fiets uitzoeken. 

Een fiets van de zaak voor uw werknemers

Goede oude tijden herleven nu de ‘fiets van de zaak’ terug is. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De werkgever én de werknemer. Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij Lease enfietsen extra eenvoudig.

Welke fietsen kan ik privé lease

Private Lease

Op de fiets naar uw werk, de natuur of de stad in? Het liefste doe je dat op de droomfiets naar keuze. Want u weet hoe goed fietsen is voor uw gezondheid en u omgeving. Maar wat meer zorgen geeft, is het onderhouden van je fiets of vervelender, diefstal van uw droomfiets. Heeft u lease via lease enfietsen niet getreurd, alles is inbegrepen: onderhoud, casco verzekering met pechhulp onderweg en vervangend vervoer tijdens onderhoud. En dat alles voor een vast maand bedrag.

Product added to wishlist
Product added to compare.