Berria Bikes enfietsen

 Berria mountainbikes en racefietsen.

Kom de Berria Bikes bewonderen in Doetinchem.

Mountainbikes

Hardtail

Full Suspension

> Bravo

> Bravo sport

.

> Mako

> Mako BR

> Mako DC

Racefietsen

Belador

> Belador

> Belador BR

.

Hybride E-Bikes

NIEUW IN NEDERLAND!!

Het Spaanse merk Berria

Bekijk de Berria Bikes op onze website en in onze winkel op de Houtsmastraat 153 in Doetinchem provincie Gelderland.

  • BERRIA BRAVO Hardtail vanaf € 1999,00
  • BERRIA MAKO Full Suspension vanaf € 3599,00
  • BERRIA BELADOR Racefiets vanaf € 2499,00
  • BERRIA MAKO 150 HYBRIDE vanaf € 4399,00
  • BERRIA BELADOR HYBRIDE vanaf € 4399,00
Berria mountainbike enfietsen

CUSTOMIZE UW BERRIA

BRAVO BR- EN BRAVO-TECHNOLOGIEË

Het Bravo 5 frame is de essentie en het resultaat van de nieuwe 29-inch wielgeometrie op een Cross Country hardtail-fiets.

Met een innovatief ontwerp toegepast op de ergonomie samen met Berra's eigen toegepaste en constructietechnologieën die hoge absorptiekoppels bieden.

Door gebruik te maken van en het ontwikkelen van Finite Element Analysis (FEA) om u te laten vliegen met controle op alle terreinen.


Het huidige volledige Bravo-assortiment is uitgerust met het Bravo 5-frame om perfectie op de MTB-fiets te worden, zowel voor XCO- als XCM-gebruik, en wordt het een maatstaf voor reactiviteit, stabiliteit en tractie. 

MAKO-TECHNOLOGIEËN

Mako is de essentie en het resultaat van de agressieve 29-inch wielgeometrie voor volledig geveerde fietsen.

Met een hoogwaardige kinematica en één draaipunt met regressieve lineaire werking en de ergonomie belichaamd in innovatieve ontwerpen.

Samen met de toegepaste technologieën en constructie is Berria instaat om hoge koppels te bieden door de ontwikkeling van eindige-elementenanalyse (FEA) die een groter voordeel op alle terreinen verkrijgt.


De Mako is de synthese van alle meest geavanceerde technologieën voor een volledig geveerde fiets met 100 mm veerweg, waarin de Berria Geometry Concept (BGC) en de futuristische derde generatie (3G) toepassen.

BELADOR TECHNOLOGIEËN

Belador de essentie en het resultaat van onze geometrie, onze ergonomie belichaamd in innovatieve ontwerpen, onze toegepaste technologieën, onze constructietechnologieën, ontwikkeld door middel van eindige-elementenanalyse (FEA) en vloeistofanalyse (CDF) om u de perfecte ervaring te laten beleven.

Belador is de samensmelting van kracht, aerodynamica, lichtheid en perfectie in zijn rijgedrag, toegepast op alle soorten terrein, en is een maatstaf voor de algehele prestaties van een racefiets.

Belador biedt u een uitzonderlijke respons die is aangepast aan uw grootte en morfologie, en biedt u de mogelijkheid om de afmetingen van zijn componenten aan uw ergonomie aan te passen, zodat u een hoge functionaliteit, maximaal comfort en prestaties krijgt.

Product added to wishlist
Product added to compare.