Trek Émonda SL6 Pro Racefiets van het Jaar 2021

Trek Émonda SL6 Pro door vakjury uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021

 

Trek is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing.  De jury heeft de Trek Émonda SL6 Pro uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021. De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door de RAI Vereniging en geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie.

Uit de vijf inzendingen koos de onafhankelijke vakjury voor de Émonda SL6 Pro.

 

De jury roemde de Émonda om haar ontegenzeggelijke race-DNA:

“In de Hollandse test-omstandigheden laat de Trek toch zien een echte racefiets te zijn. De uitrusting is met de geïntegreerde cockpit en schijfremmen goed, en het uiterlijk valt ook in de smaak van de testers. Maar de meeste indruk maakt deze allround racer met het vertrouwde en comfortabele weggedrag met ontegenzeggelijk race-DNA.”

Émonda SL6 Pro

 

In 2020 werden de Supercaliber 9.8 en de Allant+7 uitgeroepen tot respectievelijk Mountainbike en E-bike van het Jaar. In 2021 is de Émonda SL6 Pro de grote winnaar met de titel Racefiets van het Jaar.

 

In juni 2020 werd de nieuwe Émonda geïntroduceerd. De fiets onderging een behoorlijke transformatie door de nieuwe aerodynamische buisvormen. Deze buisvormen zorgen ervoor dat rijders zowel op vlakke wegen als beklimmingen harder kunnen rijden.

Bovendien heeft de Émonda nog steeds de uitgebalanceerde rijkwaliteiten en superieure stuureigenschappen die er in de eerste plaats voor zorgden dat deze fiets een racelegende werd.

Lees meer https://blog.trekbikes.com/nl/2021/03/10/emonda-racefiets-van-het-jaar-2021/

Product toegevoegd aan verlanglijst

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren.  

Product toegevoegd om te vergelijken.