TEST BERRIA BRAVO 5 TEST
TEST BERRIA BRAVO 5 TEST
TEST BERRIA BRAVO 5 TEST
TEST BERRIA BRAVO 5 TEST

TEST BERRIA BRAVO 5 TEST *Required step

De Bravo 5 is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Derailleur: SRAM NX
Vork: ROCK SHOX RECON

  • Configureer de Berria
Jou configuratie
Prijs (Incl. BTW)
€ 2.199,00
 

.

Berra bravo enfietsen

Het Bravo 5-frame is de essentie en het resultaat van onze nieuwe 29-inch wielgeometrie op een Cross Country hardtail-fiets, met een innovatief ontwerp toegepast op de ergonomie, samen met onze eigen toegepaste en constructietechnologieën , die hoge absorptiekoppels bieden, door gebruik te maken van en het ontwikkelen van Finite Element Analysis (FEA) om u te laten vliegen met controle op alle terreinen.

Het huidige volledige Bravo-assortiment is uitgerust met het Bravo 5-frame om perfectie op de MTB-fiets te worden, zowel voor XCO- als XCM-gebruik, en een benchmark te worden op het gebied van reactiviteit, stabiliteit en tractie. Daarom is het Bravo 5-frame gemaakt om de specifieke koppels in elk gebied van het frame te ontwikkelen, waardoor het vermogen wordt geabsorbeerd en overgedragen en in alle veiligheid uw grenzen kan worden verlegd.

De synthese van alle technologieën waarmee we in Berria deze uitzonderlijke reeks voordelen bereiken, wordt afgesloten met het Berria Racing Project.

Berria maat enfietsen
Frame type
Dames
Heren
Afmontage
Sram
Aantal versnellingen
1 x 12
Shifter
Sram NX Eagle
Derailleur achter
Sram NX Eagle
Remsysteem
Hydraulische schijfrem

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.